In het Kudelstaartse wijkje Haya van Somerenstraat / Anne Frankstraat pakten vier woningeigenaren onlangs de handschoen op om met vereende krachten zo veel mogelijk woningen in de wijk energiezuinig en comfortabeler te maken. Zij smeedden het plan van een bewonersinitiatief tijdens het EnergieOntbijt van Sienergie in november. Dat er in hun wijk veel belangstelling is voor woningisolatie en zonnepanelen bleek uit twee druk bezochte bewonersavonden in het Dorpshuis. Deelname aan dit buurtproject met de treffende naam Nieuwe Energie betekent dat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Dat doet het buurtteam met vakkundige hulp van Sienergie.

Eigenaren van de ca. 100 koopwoningen in de Haya van Somerenstraat en Anne Frankstraat kunnen zich nog inschrijven voor deelname aan dit buurtproject, maar haast is geboden! Wij staan op het punt om offertes aan te vragen voor de deelnemers. Vul hiernaast het Inschrijfformulier in en verstuur het digitaal.

Deelname kost eenmalig € 50 inschrijfgeld. Dat bedrag wordt aan u terugbetaald als u één of meer maatregelen via dit buurtproject laat uitvoeren. U kunt het inschrijfgeld overmaken op rekeningnummer NL04RABO0170820378 ten name van Stichting Sienergie onder vermelding van "Inschrijving Buurtinitiatief Nieuwe Energie".

Download hier belangrijke informatie:

Spelregels en informatie over de energiebesparende maatregelen

Geld lenen voor energiebesparing

Inschrijfformulier voor persoonlijke offertes















Mijn inschrijving is pas compleet na betaling van € 50 inschrijfgeld. Als ik opdracht verstrek voor één of meer maatregelen via dit buurtproject, krijg ik het inschrijfgeld terug. Ik maak het inschrijfgeld over op rekeningnummer NL04RABO0170820378 t.n.v. Stichting Sienergie onder vermelding van Inschrijfgeld Buurtinitiatief Nieuwe Energie".

Please prove you are human by selecting the Star.