Ook benieuwd hoe je in je woning of gebouw kunt besparen op energiekosten en je wooncomfort kunt verhogen? Zouden zonnepanelen of een zonneboiler iets voor je zijn? Of wil je met je buren of VVE aan de slag? Bij het Energieloket van Sienergie kun je met al je vragen hierover terecht en geven wij je vakkundig, onafhankelijk én gratis* advies dank zij de samenwerking met de gemeente Aalsmeer.

Het Energieloket is gevestigd in het Boekhuis midden in het winkelhart van Aalsmeer. Daar is een informatiepunt ingericht waar je terecht kunt voor gratis folders en bespaartips en voor informatie over workshops, informatieavonden en de EnergieOntbijten van Sienergie.

Op woensdagen van 15.00 tot 17.00 uur (of op afspraak op andere tijden) zit een energieadviseur voor je klaar om met jou globaal de mogelijkheden door te nemen om de woning op termijn energieneutraal en aardgasvrij te maken.  Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste analysemodellen waarmee je snel inzage krijgt in kosten en bespaarmogelijkheden. Zo'n gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend en duurt ca. 15  minuten, afhankelijk van de drukte aan het loket.

Ook is het mogelijk dat een van onze energieadviseurs de situatie bij jouw thuis komt bekijken voor een energiescan of een maatwerkadvies. Daar vragen we een marktconforme bijdrage voor. Klik hier voor de mogelijkheden.

Adres:

Energieloket Sienergie
gevestigd IN het Boekhuis
Zijdstraat 12
1431 EC Aalsmeer

Openingstijden:

op woensdagen* van 15 tot 17 uur en op afspraak

*) In de schoolvakanties is er geen inloopspreekuur maar zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar voor vragen of het maken van een afspraak.

Parkeren op het Praamplein. Van daaruit is het ca. 3 minuten lopen naar het Boekhuis.