Stichting Sienergie, bekend van het Energieloket in het Boekhuis, nodigt in opdracht van de Gemeente Aalsmeer uit voor een volgende ronde van EnergieOntbijten. De eerstkomende is op vrijdag 28 september 2018. In de nieuwe gezellige ‘Huiskamer van Aalsmeer’ in de Oude Veiling zet de ploeg van Ons Tweede Thuis dan om 08.30 uur het ontbijtbuffet klaar. Tijdens een ongedwongen ontbijtje beantwoorden de energieadviseurs van Sienergie al je vragen en geven tekst en uitleg over duurzaam wonen. Ook wethouder Duurzaamheid Wilma Alink-Schelma en aanjager duurzaamheidsfonds Carina Dijkhuis van de gemeente Aalsmeer zullen erbij zijn.

Sienergie organiseert het EnergieOntbijt in opdracht van de gemeente voor iedereen die zo energiezuinig en comfortabel mogelijk wil wonen. Deel in een ongedwongen sfeer je ervaringen en vragen over bijvoorbeeld woningisolatie, zonnepanelen of aardgasloos wonen. Laat je inspireren door de successen van anderen en haal informatie op over de nieuwste technieken en inzichten, over besparingen en kosten en hoe die te financieren zijn. Er is geen vast programma, Sienergie ‘improviseert’ rond de specifieke vragen en uitdagingen van de deelnemers.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is het aantal plaatsen beperkt, dus op tijd aanmelden is noodzakelijk. Dat kan hier of via bovenstaande button.

Planning EnergieOntbijten najaar 2018: 

  • vrijdag 28-09-2018, 08.30 uur in de Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer
  • vrijdag 09-11-2018, 08.30 uur, locatie volgt, naar verwachting in Aalsmeer Oost
  • vrijdag 23-11-2018, 08.30 uur in De Spil, Spilstraat 5 in Kudelstaart

 

 

Met medewerking van: