Energieloket Aalsmeer

Tot medio juli kunt u terecht bij het Energieloket van Sienergie en de gemeente Aalsmeer. Lees hier meer over het Energieloket.

Advies aan huis

De gecertificeerde energieadviseurs van Sienergie komen ook graag aan huis voor een Energiescan van je huis met warmtefoto's of voor een uitgebreid EnergiePrestatieAdvies (EPA). Dat doen we voor heel scherpe tarieven.

Energieadvies VVE's

Uw Vereniging Van Eigenaren heeft het plan opgevat om het complex zo energiezuinig mogelijk te maken en zo mogelijk zelf zonne-energie op te wekken.  Bij Sienergie bent u met al uw vragen aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie.

Stappenplan naar aardgasvrij wonen

Het is belangrijk om te voorkomen dat je maatregelen in of aan je huis treft waar je later spijt krijgt.  Ook wil je dat alles behapbaar en betaalbaar blijft. Daarom heeft Sienergie heeft voor jou een handig stappenplan gemaakt om in een aantal stappen toe te werken naar aardgasvrij wonen in de toekomst. Klik hier voor het stappenplan.

Natuurlijk kun je ook gelijk in één keer naar energiezuinig en aardgasvrij wonen. Tips hoe je dat kunt financieren vind je hier.

Vakspecialisten

Sienergie stelt strenge eisen aan de vakspecialisten waar wij woningeigenaren naartoe verwijzen voor het aanvragen van offertes. Wij willen immers waarborgen dat u terecht komt bij echte vakmensen die de klant centraal stellen en waar voor hun geld leveren. Sienergie verdient hier overigens niets aan. Lees hier welke eisen wij stellen aan vakspecialisten zodat wij je er met een gerust hart naartoe kunnen verwijzen.