Uw Vereniging Van Eigenaren heeft het plan opgevat om het complex zo energiezuinig mogelijk te maken en zo mogelijk zelf zonne-energie op te wekken. U wilt weten wat de mogelijkheden zijn. Bij Sienergie bent u met al uw vragen over verduurzaming van uw gebouw(en) aan het juiste adres. Wij helpen u met raad en daad. Naast het opstellen van een Maatwerkadvies kunnen wij u ook begeleiden in de communicatie met uw leden en de besluitvorming binnen uw VVE, bij het vinden van de meest geschikte financiering én in de uitvoering van de gekozen maatregelen. Wij ontzorgen u graag van A tot Z.

Maatwerkadviezen en ondersteuning

Afhankelijk van bouwjaar, omvang en concrete vraag hebben wij de volgende producten ontwikkeld voor VVE’s die ook heel goed met elkaar te combineren zijn:

  1. Maatwerkadvies Verbeteren Energieprestatie VVE
  2. Maatwerkadvies Zonnedak VVE
  3. Ondersteuning bij uitvoering en ledencommunicatie

Uiteraard stemmen we elk traject af op uw specifieke behoefte die we bij serieuze belangstelling eerst in een vrijblijvend offertegesprek met u verkennen, zodat wij voor u een offerte op maat kunnen maken. Omdat Sienergie een non-profit organisatie is, zijn onze adviezen scherp geprijst.

Duurzaamheidsfonds, leningen en subsidie

Voor de financiering van het Maatwerkadvies of van maatregelen staan VVE’s verschillende mogelijkheden ter beschikking. Klik voor meer informatie op één van de items.

  1. Duurzaamheidsfonds gemeenten Aalsmeer en Amstelveen
  2. VVE Energiespaarlening Nationaal Warmtefonds
  3. Subsidie Energiebesparing Eigen Huis voor VVE’s

Sienergie beschikt over een EPA-gecertificeerde energieadviseur, zodat u erop kunt vertrouwen dat onze Maatwerkadviezen volledig voldoen aan de eisen van de gemeente en de rijksoverheid om van deze regelingen gebruik te kunnen maken.