Energieloket Aalsmeer

Duurzaam en comfortabel wonen

Voor gratis persoonlijk advies kun je terecht bij het Energieloket in het Boekhuis. Elke woensdagmiddag houden we daar van 15 tot 17 uur inloopspreekuur. De energieadviseurs van Sienergie geven je dan vakkundig en onafhankelijk advies over alles wat te maken heeft met energiezuinig en op termijn aardgasloos wonen. Een afspraak maken is niet nodig.

Energieloket Sienergie
Zijdstraat 12, Aalsmeer (in Boekhuis)
inloopspreekuur iedere woensdag 15 - 17 uur
gratis en zonder afspraak

Zelf op onderzoek uit? Op de website van het Regionale Energieloket vindt u uitgebreide betrouwbare informatie over het verduurzamen van jouw woning. Heeft u daarna behoefte aan persoonlijk advies bij u in de buurt, kom dan naar het Energieloket van Sienergie.

 

 

Wil je liever dat een van onze gecertificeerde energieadviseurs aan huis komt voor een Energiescan of een EnergiePrestatieAdvies (EPA)? Wil je aan de slag met de buren? Of met je VVE? Ook daarvoor is Sienergie de perfecte partner. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Omdat we op non-profitbasis werken doen we dat voor uiterst scherpe tarieven.

Sienergie werkt eraan om de dienstverlening aan woonconsumenten verder uit te breiden. Vanaf najaar 2019 hopen wij met energieambassadeurs aan de slag te kunnen gaan. Zij zullen dan frequent EnergieCafés organiseren in Aalsmeer Dorp, Oosteinde en Kudelstaart. Bij u in de buurt dus. Ook zullen zij beschikbaar zijn voor informatieve gesprekken aan huis om u op weg te helpen met energie besparen.