Wie we zijn

Stichting Sienergie is een niet op winst gerichte partner in het verduurzamen van woningen en gebouwen. Ontstaan uit een particulier initiatief heeft de stichting zich sinds 2011 in Aalsmeer en omgeving een toonaangevende positie verworven op het gebied van onafhankelijke niet commerciële energieadvisering en individuele en collectieve begeleiding en ontzorging. Hierin werkt Sienergie nauw samen met de gemeente.

Onze missie

Onafhankelijk, laagdrempelig en zonder winstoogmerk woonconsumenten en ondernemers informeren, adviseren en begeleiden in hun zoektocht naar meer wooncomfort en lagere energielasten.

De mensen achter Sienergie

Sienergie heeft geen personeel in dienst maar werkt met een klein slagvaardig kernteam van zelfstandige professionals dat naar behoefte wordt aangevuld met externe ondersteuning of expertise. De aanpak van Sienergie kenmerkt zich door een persoonlijke, no nonsens benadering en een vraaggerichte instelling en is gebaseerd op ruime ervaring en actuele kennis van zaken.

Ulla Eurich: programmamanager; MVO-consultant en gecertificeerd EPA-W adviseur; ruime ervaring op het gebied van woningisolatie, duurzame installaties en opwekking duurzame energie; ruime ervaring in projectmanagement, bedrijfseconomische en organisatorische advisering en begeleiding van energie-innovatieprojecten;

René Raadschelders: bouwkundige en energieadviseur; ruime ervaring op het gebied van gebouwisolatie, bouwbegeleiding en onderhoudscoördinatie VVE’s; ruime ervaring in het bouwkundig begeleiden van buurtisolatieprojecten.