EnergieOntbijt strijkt neer in Kudelstaart op vrijdag 29 juni 2018

admin Uncategorized

Stichting Sienergie nodigt u uit voor een EnergieOntbijt op vrijdag 29 juni aanstaande om 8.30 uur in het Dorpshuis Kudelstaart aan de Kudelstaartseweg 239. Het EnergieOntbijt is er voor iedereen die energiezuinig en op termijn zonder aardgas wil wonen en zonne-energie wil opwekken, op het eigen dak of met anderen samen, bijvoorbeeld op een groot dak in de buurt.

Het ontbijtbuffet staat om 8.30 uur voor u klaar. Rond 9 uur starten we met het programma, u mag rustig dooreten. Centraal staan bestaande (koop)woningen uit de jaren ’60, ’70 en ’80 met hun specifieke uitdagingen. Er is geen vast programma, we passen ons aan de vragen en behoeften van de deelnemers.

Sommige woningeigenaren zijn al begonnen met isoleren of hebben zonnepanelen aangeschaft, en willen hun ervaringen graag delen met anderen. Velen zitten met vragen over woningisolatie, elektrisch verwarmen, subsidies, financiering van maatregelen en vooral: bij wie kun je met al die vragen terecht? De specialisten van Sienergie delen hun kennis en ervaring deze morgen met u en helpen u graag op weg met een ‘Meerjarenduurzaamheidsplan’.

Het EnergieOntbijt is een perfecte manier om buurtbewoners bij elkaar te brengen. Samen de woningen energiezuinig maken is natuurlijk veel slimmer dan ieder voor zich het wiel uitvinden. Sienergie heeft veel ervaring met buurtprojecten, deskundig, onafhankelijk en zonder commercieel doel.

Komt u ook? Aanmelden is noodzakelijk en kan hier.