De zon biedt onuitputtelijke mogelijkheden om duurzame energie op te wekken. Nadat een woning of gebouw goed is geïsoleerd kan het zelf opwekken van zonne-energie een verstandige vervolgstap zijn op weg naar een energieneutraal gebouw. Sienergie is specialist in zonnepanelen en zonnedaken.

Of het nu gaat om een aantal zonnepanelen op een particuliere woning of om een groot zonnedak voor een school, sporthal, bedrijfsgebouw of appartementencomplex: bij Sienergie bent u aan het juiste adres. De techniek is daarbij voor ons minder belangrijk.

Wij concentreren ons op de haalbaarheid van uw voorgenomen investering in zonne-energie en kunnen u vervolgens compleet ontzorgen: van haalbaarheidsberekening, technisch ontwerp en inkoop tot subsidieaanvraag en begeleiding van de uitvoering. Wij werken bij voorkeur met lokale installateurs zodat u harde garanties en de beste service krijgt, ook na jaren van exploitatie van uw zonnedak.

Heeft u plannen om samen met andere particulieren te investeren in een gemeenschappelijk zonnedak? En wilt u dat doen in een energiecoöperatie gebaseed op de zogenaamde 'postcoderoosregeling' of via 'zonne-aandelen'? Sienergie is de juiste partner voor u en helpt u met alle juridische, financiële, fiscale en organisatorische aspecten rond het oprichten en beheren van de coöperatie, het werven van leden en alles wat nodig is om uw zonnedak technisch te realiseren.

Sienergie heeft geen winstoogmerk en werkt tegen scherpe tarieven. Ecologie gaat bij ons boven economie! Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Recent uitgevoerde projecten:

  • zonnepanelen voor educatieve doeleinden op de schoolgebouwen De Rietpluim en de Graankorrel in Kudelstaart en de Mikado in Aalsmeer Oosteinde;
  • een zonnedak van 74 panelen op OBS Samen Een in Aalsmeer;
  • een zonnedak van 74 panelen op OBD De Kajuit in Uithoorn;
  • haalbaarheidsonderzoek en SDE+ subsidieaanvraag voor VVE De Rode Gerbera in Aalsmeer; bij subsidiegunning gaan we voor de VVE een zonnedak bestaande uit 120 panelen realiseren voor het opwekken van groene stroom voor hun gemeenschappelijke installaties;
  • haalbaarheidsonderzoek samen met adviesbureau DWA naar de mogelijkheden van grootschalige zonne-energieproductie in de gemeente Aalsmeer.